Food & Beverage Management Ταχύρρυθμο
ΕΙΣΑΓΩΓΗ Ο χώρος του φαγητού & του ποτού (food & beverage) είναι ευρύτατα διαδεδομένος στην Ελλάδα και αποτελεί μία από τις πρώτες επιχειρηματικές σκέψεις...
Food & Beverage Management Ετήσιο
ΕΙΣΑΓΩΓΗ Η διαχείριση μιας εταιρείας στον κλάδο των τροφίμων και ποτών είναι ένα συναρπαστικό έργο! Τα τρόφιμα και τα ποτά είναι βαθιά ριζωμένα στην...
Event Management
ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ Οργάνωση & Διοίκηση Εκδηλώσεων (Event Management), ενώ ακούγεται πολύ ενδιαφέρουσα & δελεαστική δεν παύει να αποτελεί ένα ιδιαίτερα νευραλγικό τμήμα με πάρα...
Τo Επιχειρησιακό Σχέδιο (Business Plan)
ΕΙΣΑΓΩΓΗ Επιχειρηματικό σχέδιο (business plan) είναι η λεπτομερής και τεκμηριωμένη παρουσίαση των διαδικασιών ίδρυσης και γενικής λειτουργίας ενός οργανισμού/επιχείρησης σε συνδυασμό με την εκπόνηση...
Σεμινάριο Επιμόρφωσης Ιατρικών Επισκεπτών
ΕΙΣΑΓΩΓΗ Ο ιατρικός επισκέπτης έχει ως κύριο μέλημά του την ενημέρωση των επαγγελματιών του ιατρικού και φαρμακευτικού κλάδου, δηλαδή των ιατρών, των οδοντιάτρων και...
Οργάνωση Και Διοίκηση Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων
ΕΙΣΑΓΩΓΗ O σταθεροποιητικός και δημιουργικός ρόλος της μικρομεσαίας επιχείρησης στην Ελλάδα είναι αδιαμφισβήτητος. Η μικρομεσαία όμως επιχείρηση καλείται να εκσυγχρονιστεί για να επιβιώσει...
Λογιστική (Ε.Λ.Π. – Ελληνικά Λογιστικά Πρότυπα)
ΕΙΣΑΓΩΓΗ Το σεμινάριο διαπραγματεύεται τη Διπλογραφική μέθοδο που εφαρμόζεται βάσει των Ελληνικών Λογιστικών Προτύπων και τη μηχανογραφημένη Λογιστική. Αφορά στη λειτουργία των λογιστικών...
ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ για ΜΗ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΕΙΣΑΓΩΓΗ Σύμφωνα με το American Institute of Certified Public Accountants ως λογιστική ορίζεται η επιστήμη και τεχνική της εγγραφής, ταξινόμησης και παρουσίασης, με...