Περιγραφή
Ένας από τους πιο γνωστούς και πιο ανταγωνιστικούς κλάδους των επιχειρήσεων, η βιομηχανία τροφίμων και ποτών διαδραματίζει καθοριστικό ρόλο τόσο στο Ελληνικό τοπίο, όσο και παγκοσμίως. Το εξάμηνο στη Διοίκηση Μονάδων Επισιτισμού πρόγραμμα προσφέρει πλήρη κατάρτιση και τις ιδανικές δεξιότητες για να ξεκινήσετε μια ισχυρή και παραγωγική σταδιοδρομία σε αυτόν τον Τομέα. Η διαχειριστική κατάρτιση και η μελέτη των μηχανισμών παραγωγής, διανομής και ζήτησης που παρέχονται από αυτό το πρόγραμμα έχουν σχεδιαστεί ειδικά για τη δημιουργία επαγγελματιών, ικανών να εργάζονται αποτελεσματικά και επιτυχημένα στην επιχείρηση τροφίμων και ποτών.
Στόχοι
Ο στόχος του εξάμηνου προγράμματος Διοίκηση Μονάδων Επισιτισμού είναι η επικέντρωση στις σύγχρονες προκλήσεις που θα πρέπει να αντιμετωπίσουν τα στελέχη και οι επιχειρηματίες στις επιχειρήσεις τροφίμων και ποτών, και η παροχή μοντέλων και εργαλείων για τον σχεδιασμό και εφαρμογή κατάλληλων μαθημάτων δράσης για την ικανοποίηση πελατών και την οικοδόμηση πλεονεκτημάτων έναντι του ανταγωνισμού.
Επαγγελματική Αποκατάσταση
Οι πτυχιούχοι του εξάμηνου προγράμματος Διοίκηση Μονάδων Επισιτισμού θα απασχοληθούν ως στελέχη στον κλάδο τροφίμων και ποτών. Τα καθήκοντα τους περιλαμβάνουν:
- Υποστήριξη και εποπτεία επισιτιστικών τμημάτων
- Διαχείριση προβλημάτων και λύσεων
- Service
- Τροφοδοσία
- Υποστήριξη παραγγελιών, απογραφών, τροφοδοσίας και κόστους των επισιτιστικών τμημάτων
- Έλεγχος ποιότητας και service
- Επίβλεψη καθαριότητας
Ενότητες
- Εισαγωγή στο Food & Beverage Management – Διοίκηση τροφίμων & ποτών
- Ποιότητα του F&B
- Ορισμός
- Διαχείριση Προσωπικού
- Η δομή των επισιτιστικών επιχειρήσεων
- Συστήματα παραγωγής φαγητών
- Προσδιορισμός και επιλογή εξοπλισμού
- Κοστολόγηση τροφίμων
- Έλεγχος κόστους επισιτιστικών μονάδων & υπηρεσιών
- Menu planning
- Αποτελεσματική πώληση προϊόντος στις ξενοδοχειακές & επισιτιστικές επιχειρήσεις.
- Προμήθειες στις επισιτιστικές & ξενοδοχειακές επιχειρήσεις
- Προσαρμογή στις τάσεις της αγοράς
- Τάσεις και εξελίξεις στη διατροφή
- Οργάνωση εκδηλώσεων και επισιτιστικές υπηρεσίες
- Τεχνικές διαπραγματεύσεων
- Επαγγελματική διαχείριση παραπόνων
- Ασφάλεια τροφίμων & ποτών – πρότυπο HACCP
- Δεοντολογία & Συμπεριφορά στις επισιτιστικές επιχειρήσεις
Χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες:
Course Features
- Lectures 0
- Quizzes 0
- Duration 50 hours
- Skill level All levels
- Language English
- Students 0
- Certificate No
- Assessments Yes